Zapraszamy do dodawania opinii dot. drugiej edycji.
Forum » Opinie, dyskusja ogólna o Święcie Muzyki / Napisz co myślisz o Święcie Muzyki! » Zapraszamy do dodawania opinii dot. drugiej edycji.
rozpoczęta: maciejczubakmaciejczubak
1204156378|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
liczba wiadomości: 3
rss icon RSS: nowe wiadomości
Zapraszamy do dodawania opinii dot. drugiej edycji.
maciejczubakmaciejczubak 1204156378|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Rozpoczynamy działanie forum Święta Muzyki 2008. Tutaj wpisujcie swoje opinie, propozycje lub po prostu przemyślenia odnośnie drugiej edycji. Wspomnienia odnośnie pierwszej również mile widziane..

Zapraszamy!!!

ostatnia edycja 1204165352|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover przez maciejczubak + więcej
rozwiń Zapraszamy do dodawania opinii dot. drugiej edycji. przez maciejczubakmaciejczubak, 1204156378|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Re: Zapraszamy do dodawania opinii dot. drugiej edycji.
Anonimowy (86.111.98.91) 1204497420|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Rok temu byłem jednym z nielicznych wolontariuszy…
powiem szczerze- praca ciężka… ale jeśli ktoś lubi być organizatorem/współtwórcą czegoś to na prawde jest warto… idziesz przez szeroką, naokoło wszyscy uśmiechnięci i rozmawiają o tym jaki fajny dzień… a Ty czujesz satysfakcję, bo też miałeś udział w stworzeniu tej atmosfery…
ja tak czułem i na prawde zachęcam!!
:)
mam nadzieje ze w tym roku uda sie zrobić jakiś może większy koncert na toruńskiej starówce?
pozdrawiam, Gustaw :)

Re: Zapraszamy do dodawania opinii dot. drugiej edycji.
Anonimowy (193.22.83.100) 1215378691|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Bardzo mi się podobało! Muzyka na ulicach odsłoniła zupełnie nowy klimat miasta. Daleka była od sztuczności, wszystko miało bardzo naturalny i spontaniczny charakter. Za to przede wszystkim gratuluję organizatorom/koordynatorom.
Ja z kolei mam nadzieję, że nie będzie żadnego dużego koncertu za rok, tak jak jest teraz jest najdemokratyczniej :) Pozdrawiam

nowa wiadomość
Jeśli nie zaznaczono inaczej, Zawartość tej strony dostępna jest na licencji Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.