Rozpoczynamy działanie forum Święta Muzyki 2008. Tutaj wpisujcie swoje opinie, propozycje lub po prostu przemyślenia odnośnie drugiej edycji. Wspomnienia odnośnie pierwszej również mile widziane..
Zapraszamy!!!
Informacje ogólne
Toruń 2008
Dołącz do Święta Muzyki 2008 w Toruniu!
ARCHIWUM - Święto Muzyki 2007
Strona została odwiedzona razy.
Rozpoczynamy działanie forum Święta Muzyki 2008. Tutaj wpisujcie swoje opinie, propozycje lub po prostu przemyślenia odnośnie drugiej edycji. Wspomnienia odnośnie pierwszej również mile widziane..
Zapraszamy!!!
Rok temu byłem jednym z nielicznych wolontariuszy…
powiem szczerze- praca ciężka… ale jeśli ktoś lubi być organizatorem/współtwórcą czegoś to na prawde jest warto… idziesz przez szeroką, naokoło wszyscy uśmiechnięci i rozmawiają o tym jaki fajny dzień… a Ty czujesz satysfakcję, bo też miałeś udział w stworzeniu tej atmosfery…
ja tak czułem i na prawde zachęcam!!
:)
mam nadzieje ze w tym roku uda sie zrobić jakiś może większy koncert na toruńskiej starówce?
pozdrawiam, Gustaw :)
Bardzo mi się podobało! Muzyka na ulicach odsłoniła zupełnie nowy klimat miasta. Daleka była od sztuczności, wszystko miało bardzo naturalny i spontaniczny charakter. Za to przede wszystkim gratuluję organizatorom/koordynatorom.
Ja z kolei mam nadzieję, że nie będzie żadnego dużego koncertu za rok, tak jak jest teraz jest najdemokratyczniej :) Pozdrawiam
Bardzo mi sie podobało
http://www.ogloszeniamax.com.pl